Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CompanionS

Explore. Dream. Discover.

DETALjI O NAČINU PRIJAVE i KAKO FUNKCIONIŠE SISTEM:

             Da biste se prijavili za neko od naših putovanja ili za individualnu avio-kartu potrebno je pažljivo popuniti odgovarajući formular, od dva dole ponuđena, sa tačnim svojim podacima iz pasoša i poslati kopiju/foto pasoša (stranica sa ličnim informacijama) na e-mail: [email protected]. Mi ćemo u najkraćem roku odgovoriti na tu prijavu, nakon čega je potrebno uplatiti 70% iznosa cene putovanja, odnosno ceo iznos za individualne avionske karte. Od tog trenutka se računa da ste prijavljeni. To praktično znači da cena vašeg putovanja je ona na dan uplate, a ne na dan popunjavanja prijavnog formulara na sajtu, zbog čega se preporučuje da uplata bude u istom danu kada i prijava. 
Ponude mogu se završiti nenajavljeno svakog momenta. Rezervacija nije potvrđena sve do trenutka dok ne dobijete potvrdni email od nas o izvršenim svim potrebnim rezervacijama neposredno nakon vaše uplate. Tako da samo najbrži CompanionSi, uglavnom, uspevaju da putuju sa nama (svaki minut može biti bitan).

  Drugi deo iznosa cene putovanja (30%) je potrebno platiti neposredno (dan-dva dana) pred polazak na put, nakon što dobijate sve potrebne avio/bus/vozne (boarding) karte, vaučere (rezervaciju) ho(s)tela i detaljan plan puta uz korisni priručnik.

        Za jeftina putovanja najbitnija je fleksibilnost u vremenu i polaznom (obličnjem) aerodromu ... Tako da pri prijavi upisuje se željeni datum putovanja (izuzev perioda oko praznika) uz ±5 dana od naznačenog dana polaska (npr. ako je željeni datum polaska 5.avgust, za naznačene cene je neophodno da vam je prihvatljiv bilo koji datum polaska između 1-10.avgusta) Za manju fleksibilnost ili fiksan datum cena se proporcionalno uvećava.

Najranije 50 dana pre puta, ili najkasnije 15 dana nakon prijave, dobijamo informacije o tačnom mestu, datumu i vremenu polaska. 7 dana pre puta nam stižu sve rezervacije (nazivi i adrese smeštaja, imena avio kompanije sa detaljnom rutom leta...), na osnovu njih pravimo vam narednih par dana plan puta i nakon toga sve zajedno šaljemo na e-mail (najkasnije 2 dana pre polaska - u retkim slučajevima dan pre polaska).

Minimalni broj prijavljenih za putovanje (sem ako nije drugačije naznačeno) u jednom terminu je dvoje. Ukoliko nemaš saputnika, pokušaj da kontaktiraš već prijavljene CompanionSe u listi putnika ispod svake ponude putem CompanionS profila, ili koristi FORUM kako bi pronašao saputnika.

Uglavnom ne organizujemo putovanja u periodu praznika zbog ekstremno visokih cena prevoza i smeštaja!

    Pošto sve rezervacije se vrše po promotivnim cenama, ne postoji nikakva mogućnost da se putovanje otkaže (refundira - povraćaj novca), niti promeni datum putovanja ili imena putnika. U slučaju vašeg otkazivanja putovanja mora se platiti i drugi deo cene putovanja (preostalih 30%) bez obzira na razlog i vreme otkazivanja, jer mi smo u obavezi da platimo pri vašoj prijavi celokupan iznos putovanja i pokrivamo iznos, koji nije plaćen do polaska na putovanje.

U slučaju otkazivanja putovanja usled pandemijskih restrikcija - NIJE moguće refundirati cenu putovanja!!!

Ukoliko želite da nam se pridružite na putovanju posle krajnjeg roka za prijavu, potrebno je da nas kontaktirate OVDE! u vezi sa mogućnostima i trenutnoj ceni. Nakon dobijenog pozitivnog odgovora i trenutnoj ceni, rok za prijavu sa uplatom je 24h.

Na skoro svim putovanjima, sem ukoliko nije drugačije naznačeno, u cenu avio karte uračunat je 1 (jedan) manji kabinski prtljag po putniku, koji nosite sa sobom u avion, max dimenzija 40x25x20cm, što je približno veličini prosečnog školskog ranca od 33l (tipična veličina malog kabinskog prtljaga - klikni OVDE). Uz doplatu moguće je rezervisati dodatni veći kabinski prtljag, čije su dimanzije 55x40x20cm i maximalna težina 10kg (tipična veličina kabinskog prtljaga - klikni OVDE).Doplata za veći kabinski prtljag je 13-20€ po osobi po letu van sezone ili 20-30€ u sezoni (putovanja u periodu od 20.maja do 1.oktobra i 14.decembra do 10.januara). U kabinskom prtljagu ne smete da nosite: oštre predmete, sprejeve, dezodoranse i tečnosti čije pakovanje je veće od 100ml (max 10kom. bočica po 100ml).

Iz dosadašnjeg iskustva CompanionS-a kabinski prtljag je više nego dovoljan, ali ako su vaše potrebe za prtljagom veće, dodatno - checkirani prtljag se plaća od 20-35€ po komadu prtljaga po letu, ili 25-55€ u sezoni (putovanja u periodu od 20.maja do 1.oktobra i 14.decembra do 10.januara), zavisno od dužine leta. U slučaju konekcionih letova, naknada za eventualno, dodatni checkirani prtljag se plaća za svaki pojedinačni let odvojeno.

Rezervacija checkiranog prtljaga treba da se izvrši pri prijavi. Ukoliko se kasnije/naknadno rezerviše, doplata je 5€ po prtljagu po letu na gore već navedene cene.

PUTOVANJA

AVIO KARTE